Masaža na stolici i sve što trebate da znate o njoj

Masaža na stolici je vrsta masaže koja se odvija na tradicionalnoj stolici ya masažu, dizajniranoj da omogući lak pristup glavi, vratu, leđima, ramenima i rukama. Masaža na stolici se najčešće radi preko odeće i ne zahteva ulja ili kreme. To ga čini odličnom mobilnom uslugom.

Svi tretmani masaže na stolici uvek treba da počnu sigurnosnom proverom kako biste bili sigurni da ste u formi i dobro, što je neophodno, kako biste svom profesionalnom maseru istakli potencijalne zdravstvene probleme. Nakon toga, profesionalni maser pokazaće vam se kako se sedi na stolici za masažu. Ne morate da skidate odeću, jer nije potrebno – ono što je potrebno je da se osećate udobno na stolici pre tretmana.

Terapeut će zatim koristiti mešavinu tehnika akupresure preko leđa, ramena, ruku, šaka, vrata i glave. Terapeut će generalno izbegavati područja koja su pretrpela ranije povrede kako ne bi pogoršala stanje.

5 benefita masaže vulkanskim kamenjem

Šta se dešava tokom masaže vrućim kamenjem? Masaža toplim kamenjem pomaze da se opustite i ublažite napete mišiće i oštećena meka tkiva u celom telu.

Kako masaža utiče na vaše telo

Masaža je poznata po svojim opuštajućim svojstvima. Većina je upoznata da masaža ima moć da nas opusti, da se osećamo dobro i da ublaži napetost

7 znakova da vam je potrebna masaža

Mnogi misle da je masaža luksuz. Nešto što treba uraditi u posebnim prilikama. Činjenica je da masaža ima velike zdravstvene pogodnosti! Redovne masaže poboljšavaju naše

Poklon Vaučer

Poklon koji vredi