Kako znati da li je maser profesionalac?

U Ekselencija centru za masažu, verujemo da masaža treba da bude opuštajuća, da ublaži bol i da oslobodi napetost. Nisu sve masaže iste, a da biste iskusili najbolju masažu, potreban vam je dobar profesionalni maser. Evo nekoliko saveta prilikom odabira masera ili centra za masažu.

Lični ciljevi

Šta želite od masaže?. Da li želite samo da se opustite i oslobodite napetosti? Ili osećate bol? Kada znate svoje ciljeve, znate i koja vrsta masaže vam je potrebna i šta da pitate profesionalnog masera.

Gde početi

Ako niste dobili preporuku, onda najčešće na Google-u. Proverite recenzije i ocene na internetu.Ekselencija masaža Beograd ima preko 800 ocena na Google-u, pogledajte!. Nađite dobro ocenjeni centar za masažu koji nudi pogodnosti koje tražite.

Telefonski poziv

Osoba iza telefona će odgovoriti na sva pitanja koja imate. Najčešće pitanja su:

Koji su vaši sertifikati ili kvalifikacije?
Da li ste specijalizovani za vrstu masaže?
Da li imate iskustva u radu sa …povredom, artritisom, trudnoćom, bolom u vratu ili drugim okolnostima?
Šta da očekujem tokom masaže?
Profesionalni maser treba da razgovara sa vama o vašim brigama, nejasnoćama i željama. Profesionalni maser treba da vas ohrabri da komunicirate tokom masaže. Profesionalni maseri su voljni da čuju šta je dobro ili šta je bolno kako bi se mogli prilagoditi.

Svaki maser je drugačiji

Svaki terapeut je drugačiji. Čak i veoma kvalifikovani maseri možda neće uvek odgovarati vašim potrebama.

Mnoge centri za masažu nude jeftinu, generičku masažu i pružaju istu masažu svakom klijentu. Verujemo da za najbolje iskustvo, masaža treba biti prilagođena vama i vašim potrebama.

Na kraju, trebalo bi da odvojite vreme i istražite dobro kvalifikovanog, profesionalnog masera koji ima iskustva i koji je spreman da otvoreno komunicira. Trebalo bi da se osećate udobno i opušteno u blizini svog masera ili maserke, a ne da ste nervozni ili napeti. Odvojite malo vremena da pronađete idealni profesionalni centar za masažu kako biste se osećali opušteno i oporavljeno nakon masaže.

 

5 benefita masaže vulkanskim kamenjem

Šta se dešava tokom masaže vrućim kamenjem? Masaža toplim kamenjem pomaze da se opustite i ublažite napete mišiće i oštećena meka tkiva u celom telu.

Kako masaža utiče na vaše telo

Masaža je poznata po svojim opuštajućim svojstvima. Većina je upoznata da masaža ima moć da nas opusti, da se osećamo dobro i da ublaži napetost

7 znakova da vam je potrebna masaža

Mnogi misle da je masaža luksuz. Nešto što treba uraditi u posebnim prilikama. Činjenica je da masaža ima velike zdravstvene pogodnosti! Redovne masaže poboljšavaju naše

Poklon Vaučer

Poklon koji vredi